Результати опитування: «Оцінка стану свободи слова в місті Чернівці: погляд ЗМІ»

У ході експертного опитування, яке проводилося з 24 по 31 березня 2011 р. в місті Чернівці, визначено позицію журналістів щодо фактів цензури та утисків свободи слова з боку посадових осіб, що представляють органи влади різного рівня. Одним із завдань дослідження було порівняння стану відкритості та прозорості діяльності «прес-служб» Чернівецької міської ради, Чернівецької облдержадміністрації (ОДА), силових структур (МВС, Прокуратура, СБУ) при їх взаємодії зі ЗМІ міста. Добір журналістів проводився за методом «репрезентативної вибірки» для експертного опитування у визначеній громаді. В досліджені взяли участь 31 журналіст (із 32 обраних), один відмовився.
Опитування проводилося Чернівецьким представництвом Громадянської мережі «ОПОРА» на добровільній і безкоштовній основі. Відповіді на питання є анонімними, а прізвища респондентів оприлюднені за їх згоди. При обробці відкритої частини анкети було збережено зміст та загальна стилістика):






Окремо презентація тільки із графічними даними:
Media Research: OPORA (24-31.03.2011, Chernivtsi)








View more presentations from Oporacv

За деталями щодо опитування звертайтесь до Назара Тимощука, 0636286771

2 коментарі

Олексій Пономаренко
Цікаво. Але для мене нічого не стало відкриттям. Все логічно і причини недоліків я знаю, але на жаль усунути не можу, по причинам, які не залежать від мене, думаю багато журналістів зрозуміє про що я.))
Маріанна Антонюк
не переймайся, всі розуміють ;)
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте